Services

kvalitets 

hjemmesider

Vores mission er, at skabe den hjemmeside som er bedst egnet til din virksomhed. Vi integrerer jeres visuelle identitet på hver eneste side og producerer videoer om nødvendigt.

laptop right overflow 2x 1

Hvad vi kan tilbyde

Skaermbillede 2021 02 10 kl. 17.32.44 scaled 1 e1614676409774
Fed Login Side

 Når du logger ind på din ny lavede hjemmeside, er der selfølgelig også en lækker login side.

LÆR MERE

Skaermbillede 2020 12 15 kl. 22.30.42 scaled e1614676421653
Skræddersyet Design

Vi udvikler og designer hjemmesiden fra bunden af, så den passer bedst muligt til din virksomhed.

LÆR MERE

carlos muza hpjSkU2UYSU unsplash 2 e1614676504290
Hjemmeside Statistik

Du vil få adgang til data omkring din hjemmeside. Hvor mange besøgende der er, hvor de er fra, osv.

LÆR MERE

SEO

Vi optimerer din hjemmesides SEO. Det betyder den får større sandsynlighed for at kommer højere op i Googles søgninger og resultater.

Fuld Adgang

Efter vi har lavet dig en lækker hjemmeside, er det selfølgelig din. Det betyder at du får fuld adgang til hjemmesiden og kan gøre med den hvad du vil.

Hacker Beskyttelse

Cyber angreb er mere almindelige end man går og tror. Derfor er det vigtigt at have nye cyber beskyttelse. Dette er også inkluderet I alle hjemmesider vi laver.

Responsivt Design

Over halvdelen er nutidens hjemmeside visninger kommer fra mobile enheder. Derfor optimerer vi hjemmesiden til at se godt ud på alle slags enheder.

Webshop Support

Ønsker du at få en webshop på din hjemmeside? Så skal du bare vide, at på alle vores hjemmesider kan man nemt konverterer dem til dette.

SSL

SSL gør at din hjemmeside sender krypteret data mellem bruger og serveren. Dette er brugbart hvis man har med persondata mm.

3. Parts Plugins

Hjemmesiderne bliver lavet by de nyeste versioner der findes af forskelligt software og PHP. Derfor understøtter hjemmesiden alle de nye plugins der findes.

Hjemmeside Backups

Vi tager løbende backups af din hjemmeside. Så hvis der skulle ske en fejl, kan man altid gendanne til en tidligere version af sitet.

Og Meget Mere!

Dette er kun et uddrag af alle de ting vi tilbyder. For at få mere information kan du altid kontakte os for at høre nærmere.

368 Apple iPhone X 1080x1080 1

Vi designer også til mobil venlige sider.

Hos Bendix Media designer vi alle vores hjemmesider til computere og mobile enheder. Det vil sige din nye hjemmeside vil se pæn ud uanset hvilken enhed man kigger på!

Leder du efter noget andet? Så udfyld kontaktformularen nedenunder!

Lad os arbejde sammen!

Er du klar til at starte vores næste projekt sammen? Vi er sikre på, at det vil være en masse sjov (og selvfølgelig hårdt arbejde). Skriv endelig til os, uanset hvad. 

Du kan også bruge formularen til at stille et spørgsmål eller til at finde ud af noget andet.