Services

BRAND

FOTOGRAFERING

Vi hjælper med at fange øjeblikke, dække events, tage medarbejderportrætter, fotografere interiør/eksteriør og meget mere.

penguinuhh XJ2SEF RWpw unsplash scaled

Hvad gør os anderledes?

Vi er et moderne medie bureau med fokus på nye måder at gøre tingene på. I en hurtig udviklende branche er det vigtigt at følge med. Derfor er innovate måder at gøre tingene på, en central del af det vi laver hos Bendix Media.

Foto App

Når vi har taget fotos, kan vi levere dem som en app til iphone/ipad/android. Så kan man altid tilgå billeder nemt fra ens mobile enhed.

LÆR MERE

Moderne Redigering

Vi kan redigerer billeder som der ønskes. Farver, retouchering, filtre osv. er alt sammen noget vi er specialister i at kunne udføre.

Høj Kvalitet

Vi specialiserer os primært for online distribution af billeder. Derved er billederne sikret den bedste opløsning/farve fra vores side.

LÆR MERE

Online Distribution

Når billederne er færdige, kan vi også lægge dem ud på sociale medier, kort og andre platforme hvor potentielle kunder befinder sig.

Valg Af Fotos

Vi mener at kunden skal have det sidste ord på hvilke billeder som er bedst. Derfor har vi en platform hvor kunden kan se billederne, og vælge hvilke der skal bruges.

LÆR MERE

Og Meget Mere!

Dette er kun et udvalg af de ting som vi tilbyder og som gør os anderledes. Kontakt os for at finde ud af, hvad vi ellers kan og hvis du er interesseret i et samarbejde.

Lad os arbejde sammen!

Er du klar til at starte vores næste projekt sammen? Vi er sikre på, at det vil være en masse sjov (og selvfølgelig hårdt arbejde). Skriv endelig til os, uanset hvad. 

Du kan også bruge formularen til at stille et spørgsmål eller til at finde ud af noget andet.